SCL Health Golden Hill

  • 20141004_SCL_Health_Golden_HIll_0001_HiRes.png
  • 20141004_SCL_Health_Golden_HIll_0005_HiRes.png
  • 20141004_SCL_Health_Golden_HIll_0004_HiRes.png
  • 20141004_SCL_Health_Golden_HIll_0001_HiRes.png
  • 20141004_SCL_Health_Golden_HIll_0005_HiRes.png
  • 20141004_SCL_Health_Golden_HIll_0004_HiRes.png

 

  • Location: Golden, CO
  • Services: The design for the SCL Health Golden Hill office space was intended to reflect a new approach to the workplace that encourages increased telecommuting and collaboration by creating an open office space that is vibrant, encourages open communication between

    co-workers, and makes a bold statement that this is not “business as usual”. Vibrant hues were used to convey a youthful energy within the space. Colorful walls contrasted with a feature wood ceiling, accents in the flooring, and a bold graphic wall at the entry to the space to reflect SCL Health’s branding.

  • Architect: Dan Orecchio Architects